
ดร.ขวัญหทัย แช่ทอง
Dr.KWANHATHAI CHAETHONG
E-mail:
Education
- 2015 ปร.ด. (พัฒนาผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมเกษตร) มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, Thailand
Publication
- Kwanhathai Chaethong. 2022. "Volatile compounds and physicochemical characteristics of Thai roasted chilli seasoning". Food Research, 6 (2) : 309-318
- Kwanhathai Chaethong. 2021. "Optimization of roasting conditions for Thai chili seasoning". Journal of Current Science and Technology, 11 (2) : 218-229
- Kwanhathai Chaethong. 2023. "อิทธิพลของสภาวะการผลิตและการเก็บรักษาต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของพริกป่นและพริกป่นคั่ว". RMUTP Research Journal, 16 (1) : 83-94
- Kwanhathai Chaethong. 2023. "Production of Krabok Milk Beverage (Irvingia malayana Oliv. ex A.W. Benn.)". Recent Science and Technology, 15 (2) : 465-476
Interest