
ผศ.ดร.พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
Asst. Prof. Dr.PATCHARIN PAKDEECHANUAN
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Education
- 2004 วท.ด. (เทคโนโลยีอาหาร) มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี, Thailand
Publication
- พัชรินทร์ ภักดีฉนวน. 2564. "ปริมาณกรดไขมันทรานส์ในผลิตภัณฑ์ครีมเทียม เนยเทียมและเนยขาวที่จำหน่ายในพื้นที่จังหวัดปัตตานี". วารสารวิจัย มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย, 13 (1) : 1-11
- Patcharin Pakdeechanuan. 2022. "Adjusting the initial milk pH before freezing affected physico-chemical properties of thawed goat milk". Food Research, 6 (2) : 475-481
- Patcharin Pakdeechanuan. 2022. "Effects of Supplementing Finishing Goats with Mitragyna speciosa (Korth) Havil Leaves Powder on Growth Performance, Hematological Parameters, Carcass Composition, and Meat Quality". Animals, 12 (13 Article number : 1637) : 1-19
- Patcharin Pakdeechanuan. 2024. "ขนาดอนุภาคและความคงตัวของน้ำนมแพะเสริมแคลเซียมสเตอริไลซ์และการยอมรับของผู้บริโภค ". วารสารวิจัย มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย, 16 (2) : 283-295
Interest